Doelgroep

Starters

Startende ondernemers kunnen een aantal vragen hebben bij het oprichten van hun onderneming:
* Is mijn idee economisch haalbaar?
* Welke rechtsvorm moet ik kiezen?
* Hoe zet ik een administratie op?
* Hoe schrijf ik me in?

Wat kunnen wij doen voor de startende ondernemer: U kunt bij ons terecht voor advies met betrekking tot alle vragen voor de start van uw onderneming. Wij kunnen u helpen met het opstellen van uw ondernemersplan, adviseren bij de keuze van een rechtsvorm en begeleiden bij de start. Natuurlijk zetten wij samen met u een financiële administratie op in Excel of in een boekhoudprogramma. Daarbij bepaalt u wat u zelf doet en waarmee wij u kunnen helpen.

ZZP’ers

Zakelijke en persoonlijke verhalen hebben voor u als zzp’er alles met elkaar te maken. Investeren in een bedrijfsauto of gereedschap heeft een effect op uw inkomen. Het kopen van een woning is afhankelijk van uw zakelijk resultaat.

In de eerste plaats over financiële en fiscale zaken, maar ook over allerlei andere onderwerpen zijn wij graag uw gesprekspartner en adviseur:
* contracten;
* aanvraag opvolger van de DBA/VAR;
* nieuwe samenwerkingen;
* investeringen;
* risico’s;
* de uitdaging om omzet binnen te halen;
* manieren om uw winst te vergroten.

MKB’ers

Wij werken graag voor MKB-bedrijven. Werkgevers zoals u, met enkele, tien of misschien wel twintig medewerkers. Wij zorgen dat uw financiële administratie en fiscale zaken zijn geregeld. U hebt ook geen omkijken naar de salarisadministratie, die verzorgen wij. Dat maakt ons tot een gewaardeerde partner voor MKB-bedrijven.

Huisartsen

Zorgverzekeraars hebben een declaratietitel voor Management in de huisartsenpraktijk.
Niet in alle praktijken is hiervoor HBO-geschoold personeel beschikbaar.
Bent u ervan op de hoogte dat u deze diensten ook extern kunt inhuren? Wij verzorgen al jaren diverse managementtaken in meerdere huisartsenpraktijken.

We voldoen aan alle eisen gesteld door de zorgverzekeraar, zodat u gebruik kunt maken van deze declaratietitel.

Particulieren

Als particulier wilt u uw financiële zaken goed geregeld hebben. Verandert er iets in uw gezinssituatie door geboorte, huwelijk, samenwonen, overlijden of scheiding? Het heeft mogelijk consequenties voor de inkomstenbelasting, toeslagen en de erfbelasting. Wilt u een schenking doen, dan heeft u te maken met de belastingregels voor schenkingen. Krijgt u een erfenis of laat u een erfenis na? Dan heeft u te maken met de erfbelasting. Wij kunnen u helpen met informatie, wijzigingen voor de toeslagen doorgeven, de aangifte schenk- en erfbelasting en/of de aangifte inkomstenbelasting voor u verzorgen.

Jongeren / Studenten

Aangifte Inkomstenbelasting studenten(T-Biljet): Ben je student of scholier en heb je een bijbaantje, dan hebben wij een aantrekkelijke regeling voor het invullen van je aangifte inkomstenbelasting als je ouders klant bij ons zijn. We maken een gratis berekening of je in aanmerking komt voor teruggaaf van belasting aan de hand van je jaaropgaaf en aanvullende gegevens zoals ziektekosten, giften, etc. Is de teruggaaf minder dan € 50,- dan hoef je niets te betalen voor het invullen en insturen van je aangifte inkomstenbelasting.